1. Taur je kompletan Poslovno knjigovodstveni program, što znači da pokriva sve delove poslovanja.
  2. Omogućuje knjigovodstveno praćenje poslovanja prema zakonskim propisima.
  3. Taur je proveren program, zahvaljujući tome što ga koristi preko 700 korisnika širom Srbije.
  4. Program možete probati besplatno u trajanju do 30 dana od dana instalacije programa.
  5. Minimalni troškovi - trajno niska cena zakupa. Cena programa ne zavisi od broja računarskih mesta na kojima ga koristite. Takođe, za knjigovodstvene agencije cena ne zavisi od broja korisnika kojima vode knjige.
  6. Taur je univerzalan program zato što odgovara velikom broju malih i srednjih preduzeća, radnji i knjigovodstvenih agencija, koje se bave trgovinom robama i uslugama, proizvodnjom, ugostiteljstvom i knjigovodstvom.
  7. Jednostavnost korišćenja: sadržaj je na srpskom jeziku, sve mogućnosti programa su lako razumljive. Ukoliko nemate instaliran program Taur - možete ga samostalno preuzei i instalirati sa našeg sajta, lako podesiti, i brzo naučiti da koristite.
  8. Izmene programa su postojećim korisnicima potpuno besplatno dostupne preko našeg web sajta sa stranice za Download izmena programa.
  9. Kvalitetna podrška preko našeg web sajta, jer možete preuzeti aktuelne izmene programa, postaviti pitanja mailom i brzo dobiti odgovor, preuzeti korisne besplatne pomoćne programe, koristiti korisne linkove.
  10. Za one koji žele pomoć tako da za Vas neko obavi instalaciju i podešavanje i da Vam organizuje i obavi obuku - možete se javiti najbližem distributeru kojih ima više širom Srbije. Cena obuke zavisi od broja sati i na Vama je da odredite broj sati koji Vam je potreban.
  11. Prilagodljivost programa Taur znači da je moguće da podesite prema Vašim potrebama koristeći veliki broj parametara.
  12. Otvorenost programa Taur znači da bilo koji izveštaj koji dobijete možete da izvezete u fajl u nekom od popularnih formata, među kojima je Excel format podrazumevan.
  13. Taur je integrisan poslovni sistem, što znači da se jedna poslovna promena upisuje samo jednom.
  14. Operativan je na sledećim verzijama MS Windows-a: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 i Windows 10.
  15. Radi u klijent-server okruženju. Instalacija je jednostavna. Operativan je u lokalnim računarskim mrežama.
  16. Za upotrebu programa dovoljna je uobičajena konfiguracija računara.
  17. Maksimalna velicina jedne tabele je 2GB.
  18. Elektronska izrada racuna i drugih dokumenata i izvestaja moguca je uz upotrebu nekog od programa za stampanje u PDF fajl.
  19. Takodje, prethodnog moguce je da izlazne racune izvezete u XML fajl kao i da uvezete primljene racuna dobijene u XML fajlu. Pri tome, vazno je da smo usvojili preporuceni format XML fajla za ovu namenu od strane Udruzenja proizvodjaca softvera Srtije iz 2020.g godine.